Algemene voorwaarden

1. Wat kun je in je beoordeling opnemen?

Naast feitelijke informatie over de organisatie kun je natuurlijk ook je eigen mening en ervaringen in de recensie delen. We willen graag weten waarom je een stage leuk of juist niet leuk vond. Hoe uitgebreider, duidelijker en objectiever je de recensie schrijft, hoe beter een toekomstige stagiaire er zijn of haar keuze op kan baseren.

2. Wat kun je niet in je beoordeling opnemen?

Je mag geen telefoonnummers, e-mailadressen, godslastering, laster, smaad, obsceniteiten/ scheldwoorden, grove opmerkingen of kwetsend commentaar, links naar andere websites (behalve die van het stagebedrijf), HTML-codes en reclame in je recensie opnemen.

3. Hoe zit het met privacy gevoelige informatie?

Op de website is bij jouw recensie alleen je voornaam te zien. Je e-mailadres en achternaam zijn niet zichtbaar.  Daarnaast is het de bedoeling dat je zelf goed nadenkt over de informatie die je in je recensie geeft. Sommige inhoudelijke informatie over een bedrijf mag je niet prijsgeven. Je kunt dan wellicht overleggen met je stagebedrijf wat je wel en niet mag vertellen. Ook is het niet verstandig om namen van personen te noemen in je recensie. 

4. In geval van fraude?

In het geval (of het vermoeden) van frauduleus handelen zal de recensie in kwestie worden verwijderd. Dit gebeurt onder andere als er onduidelijkheid is over de herkomst of oprechtheid van een recensie.

5. Om te onthouden!

Als de recensie niet overeenkomt met bovenstaande voorwaarden, hebben we het recht om deze niet te plaatsen of te verwijderen.

webdesign door eNick