Hallo! Welkom op Stagerecensies.nl

Op Stagerecensies.nl kunnen stagiairs hun ervaringen delen met studenten. Toekomstige stagiairs kunnen zich oriënteren en voorbereiden op een stage. Stagerecensies is dan ook het enige unieke stage ervaringen platform in Nederland.

Vóór studenten
Maandelijks bezoeken duizenden studenten Stagerecensies op hun ervaringen te delen of zich te oriënteren op een toekomstige stageplek. We zijn er voor alle studenten en soorten stages: MBO, HBO, WO en van snuffelstages tot afstudeerstages.

Stage: belangrijkste moment van je studie
Stage lopen is één van de belangrijkste momenten in je studie: je doet praktijkervaring op, leert ontzettend veel en het kan je een eerste echte baan opleveren. Helaas kiezen jaarlijks duizenden studenten voor een verkeerde stage. Dit kan leiden tot vervelende ervaringen en soms zelfs tot studievertraging.

Stagerecensies: van,voor en door studenten!
Stagerecensies is opgericht om studenten en stagiairs te helpen: je kunt je via ons goed voorbereiden op een stage en ervaringen uitwisselen. Binnen vijf minuten kunnen studenten al een recensie plaatsen en de recensies zijn overzichtelijk en gemakkelijk te vinden voor toekomstige stagiairs. Ook publiceren we interessante informatie en nieuws over stages.

Doel
Stagerecensies is een initiatief van Esmée Pater, student journalistiek. Haar doel?: Alle studenten van Nederland aan een goede stage helpen!

Stagerecensies cijfers & weetjes
• Online sinds september 2010
• Maandelijks duizenden unieke bezoekers
• Het enige unieke stage ervaringen platform in Nederland
• Winnaar van: road to quote 2010 en Zwolse studentenondernemer 2011
• Genomineerd voor sprout 25 onder de 25 en de Viva400

Informatie
Wil je meer over ons weten of heb je vragen? Dan kun je contact met ons opnemen via:

E-mail: info@stagerecensies.nl
Twitter: @stagerecensies
Facebook: www.facebook.com/stagerecensies

 

webdesign door eNick